NUM'AXES 5800 elektronický výcvikový obojek pro 2 psy

NUM'AXES 5800 elektronický výcvikový obojek pro 2 psy

118 025 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Egyéb ajánlatok

 

NUM'AXES 5800 elektronický výcvikový obojek pro 2 psy

118 025 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
elektro-nyakorvek.hu
Termékleírás
A Num Axes Canicom 5.800 egy modern és professzionális elektronikus kiképzőnyakörv (az új CANICOM 5 sorozat). Hatótávolsága 800 méter. Alkalmas a kis-, közepes- és a nagyobb kutyafajták képzésére. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: hangjelzés, rezgés, impulzus és booster.
 
A Num Axes Canicom 5.800 egy modern elektronikus kiképzőnyakörv (az új CANICOM 5 sorozat),  professzionális és vadászkutyák képzéséhez. Hatótávolsága 800 méter. Alkalmas a kis-, közepes- és a nagyobb kutyafajták képzésére. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: hangjelzés, rezgés, impulzus és booster. A nyakörv megfelel alap sportképzéshez vagy szolgálati képzéshez.  Nagyobb területen és távolságban való képzéshez az alábbi nyakörvek egyikét ajánljuk: Canicom 5.1500 (hatótávolság 1500 m). Az adókészülék úgynevezett BOOSTER gombbal lett ellátva, melynek köszönhetően gyors és intenzívebb impulzus bocsátható ki. Az impulzus ereje beállítható a kívánt szintre (a képzéshez használt szintnél magasabb szintre). A "vészhelyzeti" booster gomb használata olyan esetekben ajánlott, amikor például a kutyát gyorsan és erőteljesen le kell állítani, és az alkalmazott képzési impulzusszint nem elegendő.

Hatótávolság
A Num Axes Canicom 5.800 kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 m. Kiválóan alkalmas alap és professzionális kutyaképzéshez. Ideális választás városban vagy erdőben való képzéshez, ahol a körülmények nem a legkedvezőbbek és ahol csökkenhet a hatótávolság.
 
A működés (korrekció) típusa 
A Num Axes Canicom 5.800 korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható, melyek 20 szinten állíthatók. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.