NUM'AXES 1500 PRO elektromos kutya nyakörv - 1 kutyának

NUM'AXES 1500 PRO elektromos kutya nyakörv - 1 kutyának

132 020 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Egyéb ajánlatok

 

NUM'AXES 1500 PRO elektromos kutya nyakörv - 1 kutyának

132 020 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
elektro-nyakorvek.hu
Termékleírás
A Num´Axes Canicom 1500 PRO modern és professzionális elektronikus  kiképzőnyakörv, mely leginkább vadászkutyák képzésére alkalmas. Hatótávolsága 1500 méter. Elődjével összehasonlítva (Canicom 1500) azonos tulajdonságokkal rendelkezik, továbbá a kutya helymeghatározásának érdekében, egyidejűleg 1 - 2 hangjelző nyakörv vezérelhető - CANIBEEP RADIO PRO vagy 1 - 4 Canifly madárdobáló.  Esetlegesen mindkettő kombinációja - egyidejűleg 1 hangjelző nyakörv és akár 2 madárdobáló. Alkalmas a kis-, közepes- és a nagyobb kutyafajták képzésére.
A Num Axes Canicom 1500 PRO egy modern és professzionális elektronikus kiképzőnyakörv, melynek hatótávolsága 1500 méter. Alkalmas a kis-, közepes- és a nagyobb kutyafajták képzésére. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: hangjelzés, rezgés, impulzus és booster. Ez a modell különösen alkalmas vadászkutyák képzésére nagyobb területen és távolságon. A terméket ajánljuk minden hivatásos kynológusnak és vadásznak, szakmai kutyák képzésére. További vevő megvásárlásával a Num Axes Canicom 1500 PRO nyakörv bővíthető 4 kutya képzésére egyszerre. Minőségi, megvilágított LCD kijelzővel rendelkezik, mely minden fontos információt tartalmaz - korrekció típusa, impulzusok ereje, kutya kiválasztása (1, 2, 3, 4) és az akkumulátor aktuális szintje. A termék további előnye, hogy a hangjelzés, a rövid és hoszzú impulzusok külön gombbal rendelkeznek. Az adókészülék úgynevezett BOOSTER gombbal lett ellátva, melynek köszönhetően gyors és intenzívebb impulzus bocsátható ki. Az impulzus ereje beállítható a kívánt szintre (a képzéshez használt szintnél magasabb szintre). A "vészhelyzeti" booster gomb használata olyan esetekben ajánlott, amikor például a kutyát gyorsan és erőteljesen le kell állítani, és az alkalmazott képzési impulzusszint nem elegendő.
 

Hatótávolság
A Num Axes Canicom 1500 PRO kiképzőnyakörv hatótávolsága 1500 m. Kiválóan alkalmas alap és professzionális kutyaképzéshez. Ideális választás városban vagy erdőben való képzéshez, ahol a körülmények nem a legkedvezőbbek és ahol csökkenhet a hatótávolság.
 

A működés (korrekció) típusa 
A Num Axes Canicom 1500 PRO korrekcióként hangjelzéssel és elektrosztatikus impulzussal használható, melyek 18 szinten állíthatók. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.