Dogtra 4504 EDGE elektromos kutya nyakörv

Dogtra 4504 EDGE elektromos kutya nyakörv

342 845 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Egyéb ajánlatok

 

Dogtra 4504 EDGE elektromos kutya nyakörv

342 845 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
elektro-nyakorvek.hu
Termékleírás
A Dogtra 4504 Edge nagyon praktikus, pontos és robusztus kiképzőnyakörv. Kiváló segédeszköz vadászkutyák képzéséhez, nagyon nehéz körülmények között is. Hatótávolsága 1600 méter, rezgés- és impulzusfunkciókkal rendelkezik, melyek 127 szinten állíthatók. A Dogtra 4504 Edge ergonomikusan kialakított adóval, LCD kijelzővel rendelkezik,  újratölhető és a nyakörv teljes mértékben vízálló és meríthető (1 méteres vízmélységig).  A nyakörv alkalmas kis, közepes és nagy kutyafajták képzésére. További nyakörv használatával, egyszerre akár 4 kutya képzésére is alkalmas.
A Dogtra 4504 Edge nagyon praktikus, pontos és robusztus kiképzőnyakörv. A Dogtra elektronikus kiképzőnyakörvek egyik professzionális és fejlett modellje.  Hatótávolsága 1600 méter, rezgés- és impulzusfunkciókkal rendelkezik, melyek 127 szinten állíthatók. Az ekkora mértékű hatótávolságnak köszönhetően a nyakörv kiválóan alkalmas a vadászkutyák alap- vagy professzionális kiképzéséhez. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével.  Az adó- és vevőkészülék újratölhető és hosszúéletű akkumulátorral rendelkezik.  A Dogtra 4504 Edge ergonomikusan kialakított adóval, LCD kijelzővel és nagyon egyszerű kezelhetőséggel rendelkezik - minden funkció külön-külön gombbal lett ellátva - így biztosítva lett a gyors képzés, mely az egyik elengedhetetlen feltétele a sikeres kiképzésnek.  A nyakörv alkalmas kis, közepes és nagy kutyafajták képzésére.  Javasoljuk 10 és 90 kg közötti súlyú kutyák számára. Teljes mértékben vízálló és meríthető vevőkészülékkel rendelkezik (1 méteres vízmélységig). További nyakörv megvásárlásával a Dogtra 4504 Edge kiképzőnyakörv egyszerre 4 kutya képzésére alkalmas. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.
 

 

Hatótávolság
A Dogtra 4504 Edge kiképzőnyakörv hatótávolsága 1600 m. Ideális a kutya alap képzéséhez, mint pl. hozzám, lábhoz, maradj, stb... Alkalmas akár a kutya nagyobb távolságból történő visszahívására.
 

A működés (korrekció) típusa 
A Dogtra 4504 Edge korrekcióként rezgést és elektrosztatikus impulzust használ (rövid vagy hosszú), mely 127 szinten állítható. Egyszerűen

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.