Dogtra 2602 T&B 2 kutyának

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Egyéb ajánlatok

 

Dogtra 2602 T&B 2 kutyának

280 485 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
elektro-nyakorvek.hu
Termékleírás
A Dogtra 2602T&B egy elektronikus kiképző nyakörv, amely egyesíti a kiképző üzemmódot a hanglokátorral. A 2 kutyás készlet hatótávolsága 1500 méter. A készülék hangjelzés és 127 szintű elektrosztatikus impulzus (rövid és hosszú) korrekciókkal lett ellátva. Az adókészülék háttérvilágítású LCD kijelzővel rendelkezik, újratölthető és 100% vízálló.
A Dogtra 2602T&B akár 1500 méteres hatótávolságú kiképzőnyakörv munka- vagy vadászkutyák terepen való képzéséhez. A készülék hangjelzés és 127 szintű elektrosztatikus impulzus (rövid és hosszú) korrekciókkal lett ellátva. A széles skálájú impulzuserősségnek köszönhetően rendkívül jól alkalmazkodik a nagytestű vagy hevesebb vérmérsékletű kutyákhoz is. A Dogtra 2602T&B ideális közepes és nagytestű kutyafajtákhoz - 15-90 kg súlyú kutyáknak ajánljuk.
A hosszú impulzus sürgősségi megoldásként szolgál azokban a krízishelyzetekben, amikor a kutya affektusban cselekszik és nem reagál a normális esetekben elegendő rövid impulzusra. A hosszú impulzus lehetővé teszi, hogy elég erős figyelmeztetést küldjön (a funkciógomb megnyomási ideje erejéig). Mind az adó, mind a vevő vízálló, ezért alkalmasak terepi használatra. Az adó háttérvilágítású LCD kijelzővel rendelkezik, amely a pontos ingerlési szintet, a kiválasztott módot és az akkumulátor állapotát mutatja.
Legfőbb funkciók:

Vízálló vezérlő (adó) és nyakörv (vevő)
A stimulációs szintek (0 - 127) pontos beállítása az egyes szintek közötti ugrások nélkül
Gyorsan újratölthető lítium-polimer akkumulátor, 2 órás töltési idővel
Áttekinthető LCD kijelző kék háttérvilágítással mutatja a pontos ingerlési szintet, üzemmódot és az akkumulátor állapotát
Rövid és hosszú stimuláció
3 hanglokátor üzemmód: "Helymeghatározás", "Futás/kiállítás", "Csak kiállítás"
Több mint 8000 különböző azonosító kód, amely megakadályozza, hogy a jel illeszkedjen más elektronikus nyakörvekhez
Hatótávolsága 1500 méter

 

 

Hatótávolság
A Dogtra 2602 T&B kiképzőnyakörv hatótávolsága 1500 m.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.